Mulder-Mazda breidt service uit met in-house schade herstel

  • Roelf Kromhout
  • 27 juli 2022
  • Onze missie
Mulder-Mazda breidt service uit met in-house schade herstel

ONE STOP SHOP VOOR MOBILITEIT

Mulder-Mazda heeft de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt die laat zien dat het bedrijf met haar klantgerichte aanpak op de juiste weg zit. Met een groeiend aantal klanten neemt (helaas) ook het aantal gevallen van autoschade toe. Nu deze klanten ook in-house gebruik kunnen maken van professioneel schadeherstel realiseert de grootste Mazda dealer van Nederland een langgekoesterde ambitie om echt álles te kunnen bieden op het gebied van mobiliteit.

ERG GOEDE MATCH

Rafik Ben Saad, directeur van Mulder-Mazda, over de uitbreiding: “we werken nu al meer dan twintig jaar samen met ASN Autoschade De IJssel. In die tijd is gebleken dat de cultuur en de aanpak van onze bedrijven perfect bij elkaar passen. Gezien de lange historie én de perfecte aanvulling op onze eigen dienstverlening was deze uitbreiding dan ook een voor de hand liggende keuze. Het is een prachtig bedrijf met zeer bekwaam personeel en we zien veel kansen om het onder de vlag van Mulder-Mazda nog verder te laten groeien.

Dit wordt beaamd door Jeroen Jager, voormalig directeur en eigenaar van ASN Autoschade De IJssel: “als je aan de wieg hebt gestaan van iets dat – na jaren hard werken – zo succesvol is geworden , is het toch altijd spannend als het tijd wordt om het stokje over te dragen. Wat dat betreft had ik me geen betere partij kunnen wensen dan Mulder-Mazda. Ze kennen het bedrijf door en door en ik heb er alle vertrouwen in dat ze de komende jaren mooie dingen gaan doen met ASN Autoschade De IJssel.

OVER ASN AUTOSCHADE DE IJSSEL

ASN Autoschade De IJssel is aangesloten bij ASN Autoschade en BOVAG Erkend Schadeherstel en heeft meer dan twintig jaar ervaring. Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor alles van vakkundig schadeherstel en hoogwaardig spuitwerk tot glasservice en quick repair. ASN Autoschade De IJssel is niet alleen onderscheidend als het gaat om de kwaliteit van het werk, ook wat betreft advies staat het bedrijf garant voor passende ondersteuning voor zowel particulieren als fleetowners en verzekeringsmaatschappijen.

Klantenservice Mike

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Mazda presenteert eerste PHEV: de CX-60 Plug-in Hybrid
Producten

Mazda presenteert eerste PHEV: de CX-60 Plug-in Hybrid

Roelf Kromhout
9 februari 2022
De eerste PHEV van Mazda is een feit. Nog niet alles is bekend – de CX-60 Plug-in Hybrid gaat namelijk officieel ‘in première’ op 8 maart 2022
Ook ASN Autoschade Bodegraven wordt onderdeel Mulder-Mazda
Onze missie

Ook ASN Autoschade Bodegraven wordt onderdeel Mulder-Mazda

Roelf Kromhout
14 augustus 2023
Na ASN Autoschade De IJssel wordt op 1 september 2023 ook de ASN vestiging in Bodegraven overgenomen door Mulder-Mazda. Met deze overname komt de Rotterdamse Mazda dealer weer een stap dichterbij de realisatie van de ultieme ‘one-stop-shop.