Zakelijk

Onze dienstverlening voor mkb- en fleetsales biedt vele mogelijkheden. Wij werken samen met alle, in de VNA verenigde, leasemaatschappijen. Als LeasePlan Direct partner zijn wij in staat om concurrerende aanbiedingen op het gebied van leasing van nieuwe Mazda’s én van alle andere automerken te produceren. Ook het beheer van uw wagenpark en aanvullende diensten zoals onderhoudscontracten, shortlease, financiering, verzekering, tijdelijke verhuuroplossingen en privé leasecontracten voor uw medewerkers zonder zakelijke auto zijn zaken waar wij in thuis zijn en is bij ons in goede handen.

Financial Lease

Ingeval van Financial Lease financiert u uw auto(‘s), waarbij een aanbetaling of inruilauto kan worden ingebracht. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde ‘slottermijn’ U wordt bij Financial lease direct economisch eigenaar van de desbetreffende auto(‘s), waardoor u de btw kunt terugvorderen, en kosten zoals afschrijving en rente zijn fiscaal aftrekbaar. U bepaalt de looptijd van de maandelijkse termijnen. De kosten met betrekking tot de aanschaf van uw auto(‘s) staan vast, waardoor u precies weet hoeveel en hoelang u betaalt.

Operational Lease

Bij Operational Lease ‘verhuurt’de financier de auto(‘s) aan u en blijft de financier gedurende de looptijd zowel economisch als juridisch eigenaar. Hierbij is uw voordeel dat u fiscaal als huurden wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te activeren (zgn. off-balance). Aan het einde van de looptijd heeft u 3 opties: u kunt de looptijd in overleg verlengen, u kunt de auto(‘s) overnemen, of u kunt de auto inleveren en (‘n) andere auto(‘s) aanschaffen of leasen.

Full Operational Lease

Deze vorm van leasing neemt u alle beheer van uw autopark uit handen. Aanschaf, onderhoud, reparaties, onverhoopte schade, verzekering en motorrijtuigenbelasting; alles wordt voor u geregeld voor een allesomvattend, maandelijks, tarief. Hierbij is de leasemaatschappij eigenaar van de auto(‘s) en worden niet op de balans geactiveerd.

Lease offerte