Mazda ’t Groene Hart

Voor alles op het gebied van Mazda in ’t Groene Hart staat Mulder voor u klaar! Met trots hebben wij op 30 oktober 2015 de deuren van ons nieuwe pand in ’t Groene Hart voor u geopend. Dankzij deze showroom zijn wij nu ook goed bereikbaar voor alle Mazda liefhebbers in de regio Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Woerden en Haastrecht. Wij ontvangen u graag in onze hypermoderne showroom gevestigd aan de Kanaaldijk 42 in Waddinxveen (’t Groene Hart).

Mulder Waddinxveen ’t Groene Hart

Niet één, maar twee verdiepingen volledig in het teken van Mazda: bij Mazda ’t Groene Hart in Waddinxveen bent u van harte welkom voor de volgende onderdelen:

  • Een ruime showroom met alle nieuwe Mazda modellen.
  • Een uitgebreide showroom voor betrouwbare Mazda occasions.
  • Een service- en adviescentrum voor Mazda onderhoud- en reparatie.

Mulder-Mazda ’t Groene Hart biedt een totaalpakket voor u en uw Mazda.

Mazda kopen in ‘t Groene Hart

Of u nu wilt genieten van het pittoreske Waddinxveen, het gezellige Gouda of het groene Woerden: bij Mulder-Mazda zult u zeker slagen voor uw nieuwe Mazda. Wij hebben ervaren verkoopadviseurs en focussen ons al sinds de jaren zeventig volledig op Mazda. Mulder is een echt familiebedrijf en behoort al sinds jaar en dag tot de topdealers van Mazda in Nederland.

Mazda occasions op voorraad

De beste plek voor een Mazda occasion in ’t Groene Hart is ongetwijfeld Mulder-Mazda. Onze showroom staat voor tweedehands Mazda modellen waar u super snel in weg kunt rijden! Ook hebben wij een riante voorraad nieuwe Mazda modellen: voor ieder wat wils. Wij willen graag dat u tevreden bij ons weg gaat, daar helpen wij u graag bij.

Mazda service in ’t Groene Hart

U hoeft niet ver meer te rijden voor betrouwbare service voor uw Mazda. Onze Mazda experts kennen uw Mazda van binnen en buiten en blijven hun onuitputtelijke vakkennis elke dag weer aanvullen met de laatste kennis op Mazda-gebied. Uw Mazda kunt u in ’t Groene Hart dus met goed gevoel naar Mulder brengen. Als het even kan voeren wij uw onderhoud direct uit, u kunt hier in dat geval op blijven wachten in onze lounge welke van alle gemakken als lekkere koffie, dagbladen en WiFi voorzien is. Onderhoud nodig? Maak dan online een werkplaatsafspraak.

Mazda ’t Groene Hart – Lease

Ook wanneer u op zoek bent naar een Mazda leasecontract komt u naar onze vestiging in Waddinxveen (’t Groene Hart). Mulder biedt zowel zakelijke leasemogelijkheden als privé lease contracten voor particulieren. Liever financieren? Informeer dan ook een bij Mulder-Mazda.

Welkom in ’t Groene Hart 

Wij zijn erg trots op onze nieuwe Mazda showroom in ’t Groene Hart en nodigen u graag van harte uit om langs te komen. U vindt Mulder-Mazda ’t Groene Hart aan de Kanaaldijk 42 te Waddinxveen. De showroom van Mulder-Mazda is eenvoudig te bereiken voor iedereen in de regio Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Woerden en Haastrecht. Heeft u een vraag? Bel dan naar 0182 – 606 003 of vul ons online contactformulier in.