Terug naar nieuwsoverzicht

Mulder-Mazda zoekt de beste autopoetser

Mulder-Mazda is op zoek naar een nieuwe autopoetser. Omdat we niet zomaar een Mazda dealer zijn, zijn we ook op zoek naar ‘niet zomaar’ een autopoetser. Mulder-Mazda is de grootste Mazda dealer van Nederland. Dat hebben we voor elkaar gekregen door op een bijzondere manier om te gaan met onze klanten. Wij zoeken daarom iemand die direct aanvoelt waar we het dan over hebben: een aanpak die altijd zo vanzelfsprekend lijkt in het gepresenteerde plaatje, maar zelden vanzelfsprekend is in de uitvoering.
Ben jij de gedreven autopoetser die we zoeken – de man of vrouw die ertoe in staat is om niet alleen zelf (op een duurzame manier) prachtige resultaten te realiseren, maar wiens enthousiasme aanstekelijk werkt op zijn of haar collega’s om zo samen, het bedrijf tot grotere hoogtes te brengen? Kom dan werken bij de grootste Mazda dealer van Nederland waar jij het kopen van een Mazda een feestelijke gebeurtenis maakt en het bezit zorgeloos als enthousiaste, vakkundige, klantgerichte

Autopoetser (Full Time, m/v)

Als autopoetser word jij onderdeel van ons gedreven 7-koppige serviceteam en werk jij direct samen met 3 collega monteurs en poetsers in onze vestiging ’t Groene Hart. Je maakt nieuwe en jong gebruikte Mazda’s klaar voor aflevering, houdt onze showroom en demonstratie Mazda’s netjes en ondersteunt onze monteurs . Je werkt mee aan het beheer van het wagenpark van Mazda Nederland en komt met eigen initiatieven om pro-actief op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Veranderingen zie jij uitsluitend als nieuwe kansen om nog succesvoller te zijn. Daarnaast werk jij nauw samen met onze andere afdelingen om de klantverwachtingen te blijven overtreffen en onze dienstverlening te verbeteren.
Jij bent in staat om tijdens een gesprek van klanten en kennissen ambassadeurs te maken, maakt hen enthousiast over Mazda’s en Mulder-Mazda’s visie en bouwt op deze manier mee aan langdurige relaties. Jouw energie haal je uit het overtreffen van doelen.

Bij alles wat je doet staan de wensen van de klant centraal. We hoeven je niet uit te leggen dat dit meer is dan alleen een belofte die goed staat op de gevel.
Wij zijn op zoek naar een hardwerkende persoonlijkheid met passie voor de autobranche.

Naast standaard kreten als ‘klantgericht,’ ‘representatief,’ en ‘service- & resultaatgericht’ maak je er een sport van om de verwachtingen van onze klanten (én van ons) te overtreffen. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst zowel verbaal als schriftelijk de Nederlandse taal.

Vanzelfsprekend ben je in het bezit van rijbewijs B.

Functie eisen
Om succesvol te kunnen zijn in deze functie is het noodzakelijk dat je voldoet aan de volgende functie eisen:
• Je krijgt energie van het pro-actief zoeken naar kansen.
• Je bent pragmatisch zonder ‘the bigger picture’ uit het oog te verliezen.
• Je neemt zelf initiatief en hoeft niet te wachten op opdrachten.
• Luisteren en doorvragen zijn jou op het lijf geschreven.
• Je bent flexibel in werktijden.
• Je ziet er representatief uit en schrijft uitstekend Nederlands.
• Je hebt de ambitie om door te groeien.
• Je bent leergierig, ziet kansen en mogelijkheden en komt met initiatieven.
• Kwaliteit is voor jou een kernwaarde.
• Bij voorkeur woon je in de regio Zuid-Holland.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met jouw ervaring en zwaarte van de functie.

Bedrijfsprofiel

Mulder-Mazda is een dynamisch, groeiend en toonaangevend dealerbedrijf dat al sinds de jaren zeventig actief is. Door het leveren van constante kwaliteit, gecombineerd met passie en zakelijke innovativiteit, is Mulder-Mazda uitgegroeid tot een begrip in het Groene Hart, de Rotterdamse regio en ver daarbuiten. Mulder-Mazda kenmerkt zich door een open, gedreven en no-nonsense bedrijfscultuur waarin het prettig werken is en initiatief nemen aangemoedigd wordt.

Contact

Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar jdols@mulder-mazda.nl

Terug naar nieuwsoverzicht