vooronzeburen - Mulder-Mazda
Vestigingen

Mulder-Mazda-Rotterdam

Martin Luther Kingweg 21
3069 EW Rotterdam-Ommoord,
T: 010 - 421 42 00

Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Kanaaldijk 42
2741 PA Waddinxveen,
T: 0182 - 60 60 03

Bij Mulder krijg je méér!

  • Heldere communicatie
  • Transparante prijzen
  • Vooraf kostenoverzicht
  • Grootste Mazda aanbod

Klantenservice

Nu open

Unieke acties voor onze nieuwe buren

Contact opnemen

Beter een goede buur dan een verre vriend. Daarom heeft Mulder-Mazda speciaal voor bewoners van nieuwbouwproject Park Triangel twee unieke acties in het leven geroepen:

  • De gratis Mulder-Mazda verhuisbus
    Verhuis je binnenkort naar Park Triangel en heb je transport nodig? Omdat we buren worden kun je kosteloos en zonder verplichtingen gebruik maken van de Mulder-Mazda verhuisbus!
  • Extra scherp leasetarief voor bewoners van Park Triangel

Vanzelfsprekend kun je als inwoner van Waddinxveen en omstreken ook gratis gebruik maken van de verhuisbus. Bel gerust voor meer informatie!

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe auto kun je terecht bij Mulder-Mazda. Met Private Lease van Mulder-Mazda rijd je zorgeloos een nieuwe Mazda voor een vast maandtarief. Ga je binnenkort naar Park Triangel verhuizen of woon je er al? Vraag ons naar de speciale Private Lease tarieven voor buren!

Over Mulder-Mazda

Misschien ken je ons al als hoofdsponsor van het Triangel Woonfestival of de Baggerrun 2019, maar we stellen ons graag nog even voor: wij zijn Mulder-Mazda – de grootste Mazda dealer van Nederland – en doen altijd die onverwachte stap extra. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. De speciale acties voor bewoners van Park Triangel zijn daar een goed voorbeeld van. Welkom bij Mulder-Mazda!

Wil je meer weten over deze acties of je meteen aanmelden voor gebruik van de verhuisbus? Bel voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Bel Rotterdam
010-4214200

Direct antwoord

Bel ’t Groene Hart
0182-606003

Direct antwoord

Twitter

Binnen 30 min. antwoord

E-mail ons

Binnen 1 uur antwoord

Whatsapp

Binnen 5 min. antwoord

Facebook

Binnen 1 uur antwoord

Mijn favorieten