Bij Mulder krijg je méér!

  • Heldere communicatie
  • Transparante prijzen
  • Vooraf kostenoverzicht
  • Grootste Mazda aanbod

Aanbiedingen

Op deze pagina vind je het overzicht van de landelijke Mazda-aanbiedingen. De aanbiedingen variëren van hoge kortingen op accessoires tot zeer aantrekkelijke inruilvoordelen op geselecteerde modellen.

Premiums

Bekijk ook de Premiums van Mulder-Mazda

Naast de aanbiedingen op deze pagina, kun je bij ons ook terecht voor de Premiums: nieuwe Mazda’s met maximaal voordeel. De Premiums zijn uniek voor Mulder-Mazda en niet te combineren met de landelijke aanbiedingen.

Bekijk aanbod

Wegens succes verlengd!

Probeer het Mulder-Mazda Private Lease Try-Out Pakket

De nieuwe Mazda CX-5 tegen een vast, laag maandbedrag van €489!
Dat kan met het Try-Out pakket privé Lease van Mulder Mazda, u hoeft alleen nog maar te tanken!

Bekijk de aanbieding

Aanbieding

€ 1.500,- EXTRA INRUILWAARDE EN GRATIS TREKHAAK T.W.V. € 1.240,-

Ontdek nu zelf de rijke uitrusting van de Mazda CX-5. Tijdelijk stap je in met € 1.500,- extra inruilwaarde en gratis trekhaak t.w.v. € 1.240,-.

Bij Mulder Mazda leveren wij de CX-5 direct uit voorraad! Alle kleuren en uitvoering. Bekijk ook de Mulder Mazda Premiums!

Meer informatie

Aanbieding

Mazda CX-5 Sport Selected

De Mazda CX-5 Sport Selected is extra sportief uitgerust met 19-inch lichtmetalen velgen, head-up display en LED-verlichting rondom. Rijklaar vanaf € 37.990,-. Nu tijdelijk met gratis trekhaak t.w.v. € 1.240!
Nu ook geldig bij zakelijke aankoop.

Meer informatie

Aanbieding

Mazda CX-3 Sport Selected, € 2.995,- voordeel

Kies nu voor de Mazda CX-3 Sport Selected! Met 18-inch lichtmetalen velgen, navigatie, parkeersensoren achter en meer. Verkrijgbaar vanaf € 27.990,-. De Mazda CX-3 is door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV. Daarom ontvang je tot € 2.000,- meer inruilwaarde.

Meer informatie

Aanbieding

Mazda CX-3: nu tot € 2.000,- meer waarde!

De Mazda CX-3 is door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Wij vieren dit door tijdelijk tot € 2.000,- meer waarde te bieden als je kiest voor de nieuwe Mazda CX-3. Daarnaast rijdt je tijdelijk een automaat voor slechts € 2.000,- meer. Plan een proefrit in en grijp dit voordeel.

Meer informatie

Aanbieding

Nieuwe Mazda 3: nu rijklaar vanaf € 27.160,-

De nieuwe Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf. Ter introductie van de nieuwe Mazda3 ontvang je nu gratis Bose audio t.w.v. € 850,- vanaf het Comfort pakket.

Meer informatie

Aanbieding

Mazda6: automaat voor slechts € 1.000,-

Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda6 bieden wij dit model nu aan inclusief een automatische transmissie voor een meerpijs van slechts € 1.000,-. De luxe en het gemak van een automaat; nu voor iedereen binnen handbereik.
Daarnaast krijg je bij de aanschaf van een Mazda6 nu ook een gratis trekhaak.

Meer informatie

Aanbieding

Mazda6: € 2.000,- meer inruilwaarde

Op de vernieuwde Mazda6 ontvang je nu € 2.000,- meer inruilwaarde. Dit aanbod geldt zowel voor de sedan als de sportbreak en is geldig tot en met 13 april 2019. Profiteer vandaag nog van dit aanbod en plan snel een proefrit met dit prachtige model van Mazda.

Meer info

Aanbieding

Mazda2 Sport Selected: scherp geprijsd. Voordeel nu € 2.995,-

Rijklaar al vanaf € 17.990,-
Extra compleet uitgerust!
Scherp geprijsd, dus veel voordeel

De nieuwe Mazda2 Sport Selected is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel (sportief) voordeel. De Sport Selected uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust met onder andere de volgende extra's:

Bekijk de aanbieding

Aanbieding

Mazda2 Private Lease deal: Nu € 289,- p/m

De Mazda2 Sport Selected is een zeer compleet uitgerust en scherp geprijsd actiemodel die je nu rijdt voor slechts € 289,- per maand (looptijd 60 maanden, 10.000km per jaar)! Dankzij private lease geniet je van onbezorgd rijden.

Lees meer