Over Mulder-Mazda - Mulder-Mazda
Vestigingen

Mulder-Mazda-Rotterdam

Martin Luther Kingweg 21
3069 EW Rotterdam-Ommoord
T: 010 - 421 42 00

Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Kanaaldijk 42
2741 PA Waddinxveen
T: 0182 - 60 60 03

Bij Mulder krijg je méér!

  • Heldere communicatie
  • Transparante prijzen
  • Vooraf kostenoverzicht
  • Grootste Mazda aanbod

Klantenservice

Nu open

Over Mulder-Mazda

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.

Geschiedenis

Mulder-Mazda is een vierde generatie familiebedrijf dat in 1954 is opgericht door ‘opa’ Mulder. Het bedrijf is begonnen als tankstation en stalling voor de auto’s die toen steeds meer in straatbeeld verschenen. Ook beschikte Mulder over een oliekar waarmee de eerste generatie Mulder een belangrijk deel van Rotterdam voorzag van huisbrandolie. Toen in de jaren zestig het Nederlandse wagenpark groeide en de behoefte aan brandstof en kundig auto-onderhoud verder toenam, groeide ook het bedrijf Mulder. Gelukkig kon de oprichter van het bedrijf rekenen op de ondersteuning van zijn twee stiefzoons, van de familie Dols, die ook waren toegetreden tot de onderneming. In 1973 werd Mulder benaderd door Mazda om het merk in Rotterdam te vertegenwoordigen en de rest is geschiedenis. Inmiddels is Mulder-Mazda de grootste dealer van Nederland en dat heeft het bedrijf bovenal te danken aan zijn professionele en klantvriendelijke aanpak.

Bij Mulder krijg je méér!

Het Team

Het echte kapitaal van Mulder-Mazda

Het team van Mulder-Mazda is gedreven, enthousiast over Mazda en vastberaden om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wat je ook nodig hebt, we doen onze uiterste best om te zorgen dat je met een goed gevoel bij ons binnenstapt en verrast wordt door onze unieke aanpak.

Bel Rotterdam
010-4214200

Direct antwoord

Bel ’t Groene Hart
0182-606003

Direct antwoord

Twitter

Binnen 30 min. antwoord

E-mail ons

Binnen 1 uur antwoord

Whatsapp

Binnen 5 min. antwoord

Facebook

Binnen 1 uur antwoord

Mijn favorieten