MULDER-MAZDA PRIVATE LEASE

Private Lease is autorijden zonder zorgen. Met een vast maandelijks bedrag is alles geregeld. Bovendien rijd je in een nieuwe Mazda zonder vooraf een groot bedrag te investeren.

 • Persoonlijk advies
 • Binnen 5 dagen rijden
 • Transparante prijzen
Private lease keurmerk
Private Lease is autorijden zonder zorgen. Met een vast maandelijks bedrag is alles geregeld. Bovendien rijd je in een nieuwe Mazda zonder vooraf een groot bedrag te investeren.
 • Persoonlijk advies
 • Binnen 5 dagen rijden
 • Transparante prijzen
Private lease keurmerk

Over private lease

Autorijden zonder zorgen

Hét grote voordeel van Private Lease is dat je met één maandelijks bedrag precies weet waar je aan toe bent. Verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie, alles is geregeld. En dat is niet de enige reden om voor Private Lease te kiezen:
1. Geen grote investering vooraf en toch een nieuwe Mazda
Omdat alle kosten, ook de aanschaf en de afschrijving, in het maandelijkse bedrag verrekend worden, kun je een nieuwe auto rijden zonder gebruik te maken van spaargeld.
2. Alle kosten in één vast bedrag
Je kunt Private Lease ook zien als een verzekering. Alle onvoorspelbare kosten van autorijden, zoals reparaties of schade, zijn onze verantwoordelijkheid.
3. Extra aantrekkelijk door subsidies van de importeur
Private lease is momenteel extra aantrekkelijk door subsidies van de importeur. Als klant kun je daar makkelijk van profiteren.
4. Verandert met jou mee
Een nieuwe baan, gezinsuitbreiding of simpelweg toe aan een andere auto? Na afloop van de overeenkomst kies je makkelijk voor een auto die past bij je nieuwe situatie.
5. Optie om te kopen
Bij Private Lease kan het voelen alsof de auto 'niet van jou' is. Als je toch aan de auto gehecht bent geraakt, is het fijn om te weten dat je de mogelijkheid hebt om hem te kopen na afloop van overeenkomst.

Waarom

Waarom Private Lease van Mulder-Mazda?

Mulder-Mazda doet altijd die onverwachte stap extra, ook als het gaat om Private Lease. Bij ons kun je rekenen op de volgende voordelen:
1. Keurmerk Private Lease
Mulder-Mazda voldoet aan de eisen van het onafhankelijke keurmerk voor Private Lease. Hiermee ben je verzekerd van eerlijke voorwaarden en goede voorlichting.
2. Mulder-Mazda klantenservice
Als Private Lease klant van Mulder-Mazda kun je natuurlijk ook gebruik maken van onze toonaangevende klantenservice voor al je vragen.
3. Eén aanspreekpunt: Mulder-Mazda
Mulder-Mazda werkt samen met ALD voor alle Private Lease oplossingen, maar als je vragen hebt of als we je ergens bij kunnen helpen, kun je gewoon bij ons terecht.
4. Het beste advies
Mulder-Mazda gelooft in lange en duurzame relaties met haar klanten, daarom geven we altijd het beste advies. Dat kan ook beteken dat we je adviseren om juist niet voor Private Lease te kiezen.
5. Grootste voorraad nieuwe Mazda's
Mulder-Mazda is de grootste Mazda dealer van Nederland. Dat betekent ruime kuize en snelle levertijden, ook voor Private Lease.
6. Aantrekkelijke verlengingsvoorstellen
Maak je veel kilometers met jouw Private Lease Mazda? Wij denken met je mee en doen jaarlijks aantrekkelijke verlengingsvoorstellen.
stel zelf samen

Mazda CX-5 SUV

 • LED -verlichting interieur
 • Randloos design binnenspiegel
 • Donkere hemelbekleding
Kies een kleur
Kies een velg
private lease

Veilig en verantwoord leasen met het Private Lease Keurmerk

Mulder-Mazda voldoet aan de eisen van het onafhankelijke keurmerk voor Private Lease. Dit betekent dat je bij Mulder-Mazda de volgende zekerheden hebt als je kiest voor Private Lease:
  Eerlijke voorwaarden
  Compleet product
  Bescherming tegen te hoge financiele lasten
Private lease keurmerk
auto inruilen

Ruil je eigen auto in en ontvang extra voordeel

Het ligt misschien niet voor de hand als je denkt aan Private Lease, maar bij Mulder-Mazda kan het: je oude auto inruilen voor extra voordeel als je overstapt naar Private Lease. Hoe je dat voordeel ontvangt, bepaal je zelf. De waarde van de inruil kan in een keer overgemaakt worden of je kunt het in mindering laten brengen op de maandelijkse kosten van je nieuwe auto. Meer weten? Informeer gerust naar de voorwaarden.