KOM IN AANMERKING VOOR € 4000,- SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE MAZDA MX-30

KOM IN AANMERKING VOOR € 4000,- SUBSIDIE OP ELEKTRISCHE MAZDA MX-30
De MX-30 was al scherp in de markt gezet, nu is ie écht serieus aantrekkelijk: Je kan namelijk in aanmerking komen voor € 4000,- eenmalige subsidie bij een particuliere aankoop en een maandelijkse subsidie van € 83,- bij private lease.

De gloednieuwe Mazda MX-30 komt in aanmerking voor de subsidie op elektrische voertuigen zoals die vanaf 1 juli a.s. geldt voor auto’s in de prijsklasse tussen de € 12.000,- en € 45.000,-. Dat betekent dat je als particulier, die kiest voor de eerste volledige elektrische auto van Mazda, in aanmerking kan komen op een eenmalige subsidie van € 4.000,-. Ook als je liever de MX-30 liever private lease rijdt, krijg je subsidie: maar liefst € 83,- per maand voor een periode van 48 maanden.

Hoe zit het precies?

De subsidieregeling van het rijk geldt uitsluitend voor emissieloze personenauto’s, zowel gebruikt als nieuw, in de genoemde prijsklasse en met een minimale actieradius van 120 kilometer. Elektrische auto’s die vanaf 4 juni privé gekocht of privé geleaset worden komen in aanmerking voor de subsidie. Deze subsidie kan vanaf 1 juli aangevraagd worden bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Een voorwaarde van de regeling is dat de auto, in dit geval de MX-30, drie jaar in het bezit blijft van dezelfde eigenaar. Wordt de auto binnen die termijn verkocht, dan moet een een deel van de subsidie naar rato terugbetaald worden. Dit geldt niet als je een zelfde auto terugkoopt die ook recht heeft op deze subsidie. Deze nieuwe auto wordt dan voor de resterende termijn op dezelfde eigenaar geregistreerd.

De MX-30 voldoet aan alle eisen die Mazda aan haar eerste elektrische auto heeft gesteld op het gebied van duurzaamheid, inzetbaarheid, rijeigenschappen en prijs.

First Edition: zeer compleet en dankzij de subsidie nóg voordeliger

De introductie van de nieuwe MX-30 wordt gevierd met een gelimiteerde First Edition. Deze speciale uitvoering heeft standaard een zeer royale uitrusting. Een kleine greep uit de opties en accessoires:

·         18 inch lichtmetalen velgen ·         Metallic lak
·         Modern of industrieel interieur ·         i-ACTIVSENSE veiligheidspakket
·         8,8 inch TFT-kleurendisplay ·         Radar gestuurde cruise control
·         Uitgebreide multimedia voorzieningen ·         Blind Spot Monitoring System
·         Climate Control ·         Heads-Up-Display
·         Adaptive LED-koplampen ·         Duurzame materialen

 

Een elektrische auto met dit uitrustingsniveau is ongekend voor deze prijs. Zelfs de Ceramic Metallic lak is inbegrepen in de prijs van € 33.990,- rijklaar. Dit is een introductievoordeel van € 2.800,-. Deze prijsstelling is exclusief de subsidieregeling van € 4000,- waarvoor u in aanmerking kan komen!

Naast deze scherpe prijs rijd je een elektrische auto wegenbelasting vrij tot het einde van 2024.

Een elektrische auto met dit uitrustingsniveau is ongekend voor deze prijs. Geïnteresseerd in deze uitvoering? Wacht niet te lang, er zijn slechts een beperkt aantal First Edition MX-30’s beschikbaar. Reserveer vandaag nog jouw First Edition MX-30 bij Mulder-Mazda.

Contact

Meer weten of direct reserveren?

Wil je meer weten over deze aantrekkelijke subsidieregeling of direct een bestelling plaatsen voor een First Edition MX-30? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Roelf kromhout
December 18, 2019
De grootste Mazda dealer van Nederland wordt nog iets groter. Mulder-Mazda begint het nieuwe jaar namelijk goed met de feestelijke opening van haar derde vestiging, ditmaal in Barendrecht.
Mulder-Mazda legt uit: hoe komt de prijs van een auto tot stand?

Mulder-Mazda legt uit: hoe komt de prijs van een auto tot stand?

Roelf Kromhout
October 2, 2019
In tegenstelling tot veel andere dealers hanteert Mulder-Mazda vaste prijzen die scherp én transparant zijn. Waarom en hoe we dat doen, leggen we in dit artikel uit.