Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team hoogste prioriteit”

In de afgelopen dagen is duidelijk geworden dat ook Nederland strenge maatregelen moet nemen om de risico’s en de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Middels dit bericht informeren we jou over de maatregelen die Mulder-Mazda neemt om de veiligheid van zowel klant als team te waarborgen.

Vestigingen blijven open met aangepast beleid

Mulder-Mazda is vastberaden om haar klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. Je kunt dus nog steeds terecht voor advies over een nieuwe auto, een proefrit of een werkplaatsafspraak.

Om dat op een veilige manier te doen, hebben we de ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende adviezen van de landelijke overheid nauwlettend in de gaten gehouden. Dit heeft geleid tot een aangepast beleid dat gericht is op het vergroten van veiligheid en het minimaliseren van risico’s.

Voor onze klanten: nieuwe diensten met oog op veiligheid

 • Hygiëne algemeen: we schudden momenteel geen handen en bewaren minimaal 1,5 meter afstand (ook teamleden onderling nemen deze regels in acht).
 • Extra wachtruimte: op onze vestigingen hebben we meer ruimte beschikbaar gemaakt als wachtruimte. Dit maakt het mogelijk om te allen tijde een gepaste afstand te bewaren met medewerkers of andere klanten.
 • Contactloze proefrit: net als de post- en maaltijdbezorging hebben we een manier gevonden om proefritten contactloos te laten plaatsvinden.
 • Extra reiniging: vervangend vervoer en demo’s worden na ieder gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Hier is een extra team voor ingeschakeld.
 • Leveringen kosteloos op locatie: vind je het fijner om een auto af te laten leveren? Dat doen we voorlopig kosteloos. Dit geldt ook voor auto’s die recentelijk gekocht zijn. De uitleg verzorgen we telefonisch. Vanzelfsprekend kan dit ingehaald worden als de situatie is verbeterd.
 • Extra vervangend vervoer: we hebben onze vervangend vervoer vloot vergroot zodat je in de meeste gevallen niet per se op de vestiging hoeft te wachten op een werkplaatsafspraak.
 • Online adviesgesprek: samen met automatiseringspartner AM-i  werken we hard aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe service: het online adviesgesprek. Dit maakt het mogelijk om via internet een gesprek over een nieuwe auto te voeren met een verkoopadviseur. Alles is daarbij op het scherm te volgen. We verwachten het online adviesgesprek aan het einde van deze week te lanceren.

Interne maatregelen

Zoveel mogelijk Mulder-Mazda medewerkers verrichten hun werkzaamheden momenteel vanuit huis. Voor een aantal van onze teamleden is dat natuurlijk niet mogelijk. Onze verkoopadviseurs, monteurs, service adviseurs en gastvrouwen zijn immers nodig op de vestiging om klanten te helpen. Om de veiligheid van het fysiek aanwezige team (en daarmee ook de veiligheid van onze klanten) te vergroten, hebben we diverse maatregelen getroffen:

 • Herindeling werkplekken: om de afstand tussen teamleden en klanten te vergroten hebben we een aantal werkplekken opnieuw ingedeeld.
 • Gespreid lunchen: we lunchen op verschillende momenten in kleine groepen. Ook deze groepen houden een minimale afstand van 1,5 meter in acht.
 • Eigen gereedschap: normaal gesproken werken onze monteurs in teams van 2 aan een auto. Voorlopig werken ze zelf aan een auto met eigen gereedschap.
 • Dagelijks overleg: wij hebben dagelijks overleg om nieuwe adviezen en richtlijnen vanuit de overheid direct om te zetten naar effectief beleid.
 • Bij klachten: we zijn extra alert op het ontwikkelen van klachten die overeen komen met bekende symptomen en gaan tijdig naar huis om risico’s op overdracht te minimaliseren.

Meer weten?

Wil je een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of een contactloze proefrit? Mulder-Mazda staat voor je klaar, in goede en slechte tijden. Bovendien kun je ons gerust bellen voor extra uitleg over de veiligheidsmaatregelen die we hebben aangekondigd in dit bericht.

Wees voorzichtig en pas op elkaar.

Maak een afspraak
Klantenservice Jarno

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

SkyActiv-X: revolutionaire nieuwe motor van Mazda biedt ‘best of both worlds’

SkyActiv-X: revolutionaire nieuwe motor van Mazda biedt ‘best of both worlds’

Roelf kromhout
August 21, 2019
Dieselverbruik en koppel gecombineerd met een schone benzinemotor? De nieuwe SkyActiv-X motor van Mazda ontketent een ware revolutie voor de verbrandingsmotor.
Terugblik: succesvolle opening Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht

Terugblik: succesvolle opening Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht

Roelf Kromhout
January 30, 2020
Mulder-Mazda heeft normaal gesproken de neiging om vooral vóóruit te kijken, maar dit is bij uitstek een gelegenheid waar we met plezier nog even op terugblikken: de opening van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht!