Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team nog steeds hoogste prioriteit”

Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team nog steeds hoogste prioriteit”

De nieuwe maatregelen die gisteren zijn aangekondigd hebben uiteraard ook gevolgen voor Mulder-Mazda en haar klanten. De showroom moet haar deuren helaas sluiten tot 2 maart, maar er blijft ook veel wél mogelijk. In deze nieuwsbrief informeren we je over het beleid dat de komende weken geldt.

Wat blijft er wel mogelijk?

Mulder-Mazda is vastberaden om haar klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. De showroom is tijdelijk gesloten, maar je kunt je nog steeds laten adviseren over een nieuwe Mazda met behulp van een Online Adviesgesprek. Het blijft bovendien mogelijk om een proefrit te maken. We leveren de auto thuis bij je af. Dit geldt ook voor de aflevering als je een Mazda hebt gekocht. Daarnaast blijft de werkplaats gewoon open. Om te zorgen dat je te allen tijde mobiel blijft, zijn we niet alleen open voor klanten met een afspraak, ook ‘binnenvallers’ kunnen bij de werkplaats terecht voor assistentie.

De maatregelen op een rij:

  • Showroom tijdelijk gesloten: helaas gaan de showrooms van Mulder-Mazda tot en met 2 maart 2021 dicht. Dit betekent niet dat je geen nieuwe of gebruikte Mazda kunt kopen. De website blijft toegankelijk, we zorgen ervoor dat het volledige aanbod online is in te zien en natuurlijk kun je gebruik maken van het Online Adviesgesprek voor de begeleiding die je van ons gewend bent.
  • Werkplaats open: ondanks de nieuwe maatregelen gaan de monteurs van Mulder-Mazda gewoon door. Je kunt natuurlijk terecht als je een afspraak hebt voor onderhoud. Ook binnenvallers met acute problemen zijn welkom. We willen immers te alle tijden zorgen dat onze klanten mobiel blijven.
  • Online Adviesgesprek: met Online Adviesgesprek zorgen we ervoor dat alle stappen die horen bij de keuze voor een auto online en op afstand gezet kunnen worden. Samen met de adviseur stel je de auto samen (op eigen pc, tablet of laptop). De proefrit is contactloos en ook de levering wordt gratis op het thuisadres verzorgd.
  • Extra reiniging: vervangend vervoer en demo’s worden na ieder gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Hier is een extra team voor ingeschakeld.
  • Leveringen kosteloos op locatie: als je in de komende weken een Mazda koopt bij Mulder-Mazda wordt deze kosteloos aan huis geleverd. De uitleg verzorgen we telefonisch. Vanzelfsprekend kan dit ingehaald worden na 2 maart 2021.
  • Extra vervangend vervoer: we hebben onze vervangend vervoer vloot vergroot zodat je in de meeste gevallen niet op de vestiging hoeft te wachten op een werkplaatsafspraak. Als je wel wil wachten, is er meer dan voldoende ruimte om op dat op veilige afstanden te doen.
  • Mondkapjes verplicht: al het Mulder-Mazda personeel werkt met een mondkapje. Kom je in verband met een werkplaatsafspraak je auto brengen of halen? Dan is het dragen van een mondkapje verplicht. Sinds 1 december is dit ook wettelijk verplicht.
  • Wees voorzichtig: de veiligheid van onze klanten en ons team hebben nog steeds de hoogste prioriteit. We vragen iedereen om zich aan de regels te houden en om thuis te blijven bij klachten.

We houden je op de hoogte

Deze maatregelen zijn opgesteld om zo goed mogelijk aan te sluiten op het nieuwe overheidsbeleid. De regels zijn echter niet voor iedere situatie helemaal duidelijk. Er kunnen daarom nog wijzigingen zijn. Zo laten we je bijvoorbeeld nog weten of het mogelijk is om een nieuwe auto zelf op te halen bij de showroom wanneer dat op afspraak gebeurt. We houden je op de hoogte.

Heb je vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Neem contact met ons op

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Veilig op weg met winterbandensets van Mulder-Mazda

Veilig op weg met winterbandensets van Mulder-Mazda

Roelf Kromhout
November 25, 2019
De winter komt eraan! Dat betekent kortere dagen, slechter zicht, gladde wegen én een Mulder-Mazda blog met een winters thema: van winterbandenwissel tot wintercheck, alles komt aan bod!
Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team hoogste prioriteit”

Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team hoogste prioriteit”

Jeroen Dols
March 17, 2020
Mulder-Mazda is vastberaden om, in goede én slechte tijden, haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt daarom nog steeds terecht bij een van de Mulder-Mazda vestigingen. Echter, om de veiligheid van zowel klant als team te waarborgen, introduceren we aangepast beleid en extra maatregelen.