Mulder-Mazda: “showroom even dicht, maar alles blijft mogelijk.”

Mulder-Mazda: “showroom even dicht, maar alles blijft mogelijk.”

Het is helaas weer zover: in verband met de aangescherpte maatregelen is de showroom tot 14 januari 2022 gesloten. Gelukkig blijft er bij Mulder-Mazda van alles mogelijk: zo kun je nog steeds gebruik maken van een Online Adviesgesprek en zowel nieuwe als gebruikte Mazda’s worden gewoon thuis afgeleverd. 

Wat blijft er wel mogelijk?

Mulder-Mazda is vastberaden om haar klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. De showroom is tijdelijk gesloten, maar je kunt je nog steeds laten adviseren over een nieuwe Mazda met behulp van een Online Adviesgesprek. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken. We leveren de auto bij je thuis af. Dit geldt ook voor de aflevering als je een Mazda hebt gekocht. De werkplaats blijft open en werkt op afspraak. Het is tijdelijk niet toegestaan om de werkplaats te betreden.

De maatregelen op een rij:

  • Showroom tijdelijk gesloten: helaas gaan de showrooms van Mulder-Mazda tot en met 14 januari 2022 dicht. Dit betekent niet dat je geen nieuwe of gebruikte Mazda kunt kopen. De website blijft toegankelijk, we zorgen ervoor dat het volledige aanbod online is in te zien en natuurlijk kun je gebruik maken van het Online Adviesgesprek voor de begeleiding die je van ons gewend bent.
  • Bezichtiging in de buitenlucht: zolang de showroom gesloten is, bieden we de mogelijkheid om een auto in de buitenlucht te bekijken. Is er een Mazda die je zou willen bezichtigen? Neem contact op met de vestiging in kwestie om een afspraak te maken.
  • Werkplaats open op afspraak: ondanks de nieuwe maatregelen gaan de monteurs van Mulder-Mazda natuurlijk gewoon door. Op afspraak kun je gewoon terecht bij de werkplaats van Mulder-Mazda. Het is alleen niet toegestaan om de werkplaats te betreden. 
  • Online Adviesgesprek:  met Online Adviesgesprek zorgen we ervoor dat alle stappen die horen bij de keuze voor een auto online en op afstand gezet kunnen worden. Samen met de adviseur stel je de auto samen (op eigen pc, tablet of laptop). De proefrit is contactloos en ook de levering wordt gratis op het thuisadres verzorgd.
  • Extra reiniging: vervangend vervoer en demo’s worden na ieder gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Hier is een extra team voor ingeschakeld.
  • Leveringen kosteloos op locatie: als je in de komende weken een Mazda koopt bij Mulder-Mazda wordt deze kosteloos aan huis geleverd. De uitleg verzorgen we telefonisch. Vanzelfsprekend kan dit ook ingehaald worden na 14 januari 2022.
  • Extra vervangend vervoer: we hebben onze vervangend vervoer vloot vergroot zodat je in de meeste gevallen niet op de vestiging hoeft te wachten op een werkplaatsafspraak. Als je wel wil wachten, is er meer dan voldoende ruimte om op dat op veilige afstanden te doen.
  • Mondkapjes verplicht: al het Mulder-Mazda personeel werkt met een mondkapje. Kom je in verband met een werkplaatsafspraak je auto brengen of halen? Dan is het dragen van een mondkapje verplicht. Sinds 1 december is dit ook wettelijk verplicht. 
  • Wees voorzichtig: de veiligheid van onze klanten en ons team hebben nog steeds de hoogste prioriteit. We vragen iedereen om zich aan de regels te houden en om thuis te blijven bij klachten.

We houden je op de hoogte

Deze maatregelen zijn opgesteld om zo goed mogelijk aan te sluiten op het huidige overheidsbeleid. We houden je op de hoogte als er wijzigingen zijn. Heb je vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Namens het hele team: fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! 

Neem contact met ons op
Klantenservice Malu

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Ambassadeurs: Ben & Ingrid Akkerman

Ambassadeurs: Ben & Ingrid Akkerman

Interview afgenomen door Mike Blok en Joost Pels
; Uitwerking: Roelf Kromhout
29 oktober 2021
Het haar van zowel dame als heer zit jaloersmakend goed, de kledingkeuzes zijn tijdloos, ze zijn gearriveerd in een sportieve, vuurrode tweezitter (natuurlijk een MX-5) en hun uitbundige karakters maken dat de showroom van Mulder-Mazda nóg bruisender voelt dan normaal.
SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

Roelf Kromhout
9 oktober 2019
De nieuwe SkyActiv-X motor van Mazda ontketent een revolutie voor de verbrandingsmotor. De eerste modellen die gebruik maken van deze techniek zijn nu al leverbaar door Mulder-Mazda.