Mazda MX-30 Private Lease: 375,- (na evt. aftrek van subsidie €292* voor de eerste 48 mnd en €375 voor de laatste 12 mnd).

Mazda MX-30 Private Lease: 375,- (na evt. aftrek van subsidie €292* voor de eerste 48 mnd en €375 voor de laatste 12 mnd).

Hoe werkt het?

De subsidieregeling geldt alleen voor emissieloze personenauto’s tussen de € 12.000,- en € 45.000,-, zowel gebruikt als nieuw, met een minimale actieradius van 120 kilometer. Elektrische auto’s die vanaf 4 juni privé gekocht of privé geleaset worden komen in aanmerking voor de subsidie. Deze subsidie kan vanaf 1 juli aangevraagd worden onder voorwaarde dat de MX-30 drie jaar in het bezit blijft van dezelfde eigenaar. Daarnaast zorgt Mazda voor een extra introductievoordeel van maar liefst € 6000,-.

Het leasebedrag geldt bij 10.000 km per jaar en 60 maanden. Subsidie aanvragen die nu worden ingediend worden doorgeschoven naar volgend jaar. Dit heeft tot gevolg dat dit jaar geen subsidietoezeggingen of uitbetalingen meer zullen worden gedaan. Alleen indien er voor 2021 nog voldoende budget beschikbaar is zal de aanvraag worden goedgekeurd en zullen vanaf 2021 mogelijk subsidie uitbetalingen worden gedaan. Dit heeft tot gevolg dat de consument die overgaat tot aankoop van de Mazda MX-30, in ieder geval de eerste maanden, 375 euro betaalt. De subsidieaanvraag zal de consument zelf moeten doen. Ook gelden hier aanvullende voorwaarden voor zoals o.a. maar niet uitsluitend de periode van bezit van de zelfde eigenaar.

Meer informatie

Op is op

In principe komt iedereen in aanmerking voor de subsidie van maar liefst € 4000,-. Echter, het ‘potje’ waarvan de subsidie wordt betaald is niet oneindig. Dit betekent dat er naar verloop van tijd geen aanspraak meer gemaakt kan worden op die subsidie. Ben je geïnteresseerd in de nieuwe Mazda MX-30 en wil je gebruik maken van deze aantrekkelijke subsidie? Wees er daarom snel bij zodat je zeker weet dat je niet naast het spreekwoordelijke net vist.

Nog meer voordeel

Maar wacht, er is meer! De introductie van Mazda’s eerste 100% elektrische crossover wordt gevierd met een gelimiteerde versie van de MX-30. Deze speciale uitvoering is nóg beter uitgerust dan de standaard versie en beschikt af fabriek over 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, een 8,8 inch TFT display, radar-gestuurde cruise control en nog veel meer. Alle opties samen vertegenwoordigen € 2800,- voordeel. Ook hier geldt, er zijn maar een beperkt aantal ‘First Edition’ exemplaren beschikbaar.

Meer weten of een proefrit plannen?

Wil je meer weten over deze aantrekkelijke subsidieregeling of direct een bestelling plaatsen voor een First Edition MX-30? Neem gerust contact op voor meer informatie, dat kan natuurlijk ook met een Online Adviesgesprek.

Nu de MX-30 bij Mulder-Mazda in de showroom staat, is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Plan direct een afspraak als je wil ervaren hoe het is om een volledig elektrische Mazda te rijden.

Plan direct een afspraak

* Bij Private Lease ontvangt u, als u zich aan de voorwaarden van de subsidie voldoet, de overheidssubsidie voor een periode van 48 maanden maandelijks op uw rekening gestort. Op die manier betaalt u alleen gedurende het laatste jaar het reguliere netto leasebedrag van € 375,-. De subsidie is afhankelijk van toekenning. De adviseurs van Mulder-Mazda vertellen je graag meer over dit onderwerp.

Het leasebedrag geldt bij 10.000 km per jaar en 60 maanden. Subsidie aanvragen die nu worden ingediend worden doorgeschoven naar volgend jaar. Dit heeft tot gevolg dat dit jaar geen subsidietoezeggingen of uitbetalingen meer zullen worden gedaan. Alleen indien er voor 2021 nog voldoende budget beschikbaar is zal de aanvraag worden goedgekeurd en zullen vanaf 2021 mogelijk subsidie uitbetalingen worden gedaan. Dit heeft tot gevolg dat de consument die overgaat tot aankoop van de Mazda MX-30, in ieder geval de eerste maanden, 375 euro betaalt. De subsidieaanvraag zal de consument zelf moeten doen. Ook gelden hier aanvullende voorwaarden voor. Bekijk de website van het RVO

Klantenservice Malu

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Mulder-Mazda legt uit: hoe komt de prijs van een auto tot stand?

Mulder-Mazda legt uit: hoe komt de prijs van een auto tot stand?

Roelf Kromhout
October 2, 2019
In tegenstelling tot veel andere dealers hanteert Mulder-Mazda vaste prijzen die scherp én transparant zijn. Waarom en hoe we dat doen, leggen we in dit artikel uit.
Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Roelf kromhout
December 18, 2019
De grootste Mazda dealer van Nederland wordt nog iets groter. Mulder-Mazda begint het nieuwe jaar namelijk goed met de feestelijke opening van haar derde vestiging, ditmaal in Barendrecht.