Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!
Bij Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid kun je terecht voor de bekende, klantgerichte, net-even-dat-beetje-extra aanpak van Mulder-Mazda.

De grootste Mazda dealer van Nederland wordt nog iets groter. Mulder-Mazda begint het nieuwe jaar namelijk goed met de feestelijke opening van haar derde vestiging, ditmaal in Barendrecht. De nieuwe vestiging draagt de naam Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid en is vanaf 3 januari 2020 te vinden op het volgende adres:

Kamerlingh Onnesweg 28
2991 XL Barendrecht

Heruitvinding van het dealerbedrijf

Mulder-Mazda werkt al jaren aan een verregaande modernisering van het dealerbedrijf. De opening van een nieuwe vestiging geeft ons de kans om ook de fysieke aspecten van een dealer grondig onder handen te nemen, om te beginnen met de showroom. Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid is de eerste dealer in Nederland met een showroom die volledig is gericht op een betere customer experience. De nieuwe showroom beschikt over een horecaplein, privacy seats en werkplekken – niet voor onszelf – maar voor jou als je bijvoorbeeld wacht op onderhoud of een bandenwissel. Het is echt een hele nieuwe interpretatie van de showroom en een belangrijke volgende stap op weg naar de verwezenlijking van onze visie van wat een moderne dealer zou moeten zijn.

Service zoals je gewend bent

Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid is daarnaast ook ‘gewoon’ een full service vestiging waar je terecht kunt voor alles op het gebied van Mazda, natuurlijk met de bekende, klantgerichte aanpak van Mulder-Mazda. Net als de vestigingen in Rotterdam-Noord en Waddinxveen beschikt de nieuwste vestiging van Mulder-Mazda over een ruime voorraad van nieuwe Mazda’s, fraaie Mazda occasions en een volledig uitgeruste werkplaats voor vakkundig Mazda onderhoud.

Mulder-Mazda in het kort

Als de grootste Mazda dealer van Nederland hebben we extra inkoopkracht die we voor onze klanten vertalen naar een grote voorraad en méér voordeel. Maar groot betekent niet onpersoonlijk. Net zoals de bakker op de hoek of dat favoriete restaurant zetten we een extra stap om onze klanten een goed gevoel te geven. Dat zie je aan de feestelijke manier waarop we een Mazda afleveren, maar ook aan de Labels die uniek zijn voor Mulder-Mazda.

Waarom Mulder-Mazda

Unieke zekerheden

Met de Mulder-Mazda Labels bieden we een aantal unieke zekerheden:

  • Premiums: direct rijden in een nieuwe Mazda voor de scherpste prijs.
  • Certified: niet van nieuw te onderscheiden Mazda occasions met een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
  • Selected: het Mazda Label voor nette occasions met een 30 dagen omruilgarantie.
  • Service: onderhoud en reparatie met twee jaar garantie en de zekerheid van Mulder-Mazda.

Vanzelfsprekend zijn de zekerheden ook volledig van kracht voor de dienstverlening van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid. Klik op de Labels voor meer informatie!

“Hit the ground running”

Het team van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid bestaat uit Niels Noteboom en Arjan Kranghand (sales en after sales managers), Yvonne Dols en Stefan Snijders (gastvrouw en verkoopadviseur) en Edwin Bravenboer en Dion Copier (beiden technicus), namen die ongetwijfeld bekend voorkomen als je al langer klant bij ons bent. Met de ervaring die hiermee direct aanwezig is, zal de missie van Mulder-Mazda ook in Barendrecht goed vertegenwoordigd worden.

Meer weten over de nieuwste vestiging van Mulder-Mazda? We nodigen iedereen uit om langs te komen voor een kennismaking, een kop koffie, een proefrit of alle drie natuurlijk.     

Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid
Klantenservice Malu

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Mazda’s well-to-wheel filosofie: een totaalstrategie

Mazda’s well-to-wheel filosofie: een totaalstrategie

Roelf kromhout
August 21, 2019
Op het gebied van duurzame mobiliteit is Mazda ervan overtuigd dat schone brandstofmotoren en elektrische aandrijving elkaar niet uit hoeven te sluiten.
SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

Roelf Kromhout
October 9, 2019
De nieuwe SkyActiv-X motor van Mazda ontketent een revolutie voor de verbrandingsmotor. De eerste modellen die gebruik maken van deze techniek zijn nu al leverbaar door Mulder-Mazda.