Mulder-Mazda weer open op afspraak

Mulder-Mazda weer open op afspraak

Er is goed nieuws: met de onlangs aangekondigde versoepelingen kan Mulder-Mazda haar klanten eindelijk weer gaan ontvangen. Met het voorjaar in de lucht is dat uitstekende timing. Wat is er allemaal mogelijk? We vertellen het je graag.

Vanaf 3 maart showroom weer open op afspraak

Waar de showroom voorheen gesloten was, mogen wij je nu weer op afspraak ontvangen. Dat betekent dat je, zoals vanouds, bij ons terecht kunt om de ruime voorraad van nieuwe Mazda’s en jonge occasions te bekijken én te proberen. Onze verkoopadviseurs staan vanzelfsprekend klaar om je met passie en enthousiasme te helpen, zoals je van ons gewend bent.

Meerdere verdiepingen

Alle Mulder-Mazda vestigingen (Rotterdam-Zuid, ’t Groene Hart en Rotterdam-Noord) beschikken over twee verdiepingen. We hebben daarom voldoende ruimte om meerdere klanten veilig te ontvangen. Bovendien worden alle geldende richtlijnen, vanzelfsprekend, gewoon in acht gehouden.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Waar je voorheen ook onaangekondigd van harte welkom was, vragen we je nu alleen om een afspraak te maken. Dit kan via de website (met behulp van de onderstaande link), maar bellen kan natuurlijk ook. Is het hoog tijd voor een nieuwe Mazda? Plan je afspraak in en we gaan het regelen.

Afspraak maken

Liever op afstand?

Vind je het toch fijner om op afstand geholpen te worden? Met het Online Adviesgesprek maken we de afstand zo klein mogelijk zonder dat je de deur uit hoeft. Iets minder gezellig, maar ook wel weer makkelijk. De adviseur helpt je bij iedere stap en zowel proefrit als levering worden contactloos en gratis op jouw adres verzorgd.

Online Adviesgesprek

Tweede  paasdag

Ook goed om in gedachten te houden: alle Mulder-Mazda vestigingen zijn open op tweede paasdag. Vind je het leuk om langs te komen? Maak alvast een afspraak om een moment te reserveren.

Afspraak maken

We staan voor je klaar

Heb je vragen over het nieuwe beleid of wil je meteen een afspraak maken om een van onze showrooms te bezoeken? Mulder-Mazda staat, zoals altijd, voor je klaar.

Contact opnemen
Klantenservice Michelle

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team hoogste prioriteit”

Mulder-Mazda: “veiligheid klant en team hoogste prioriteit”

Jeroen Dols
March 17, 2020
Mulder-Mazda is vastberaden om, in goede én slechte tijden, haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt daarom nog steeds terecht bij een van de Mulder-Mazda vestigingen. Echter, om de veiligheid van zowel klant als team te waarborgen, introduceren we aangepast beleid en extra maatregelen.
SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

Roelf Kromhout
October 9, 2019
De nieuwe SkyActiv-X motor van Mazda ontketent een revolutie voor de verbrandingsmotor. De eerste modellen die gebruik maken van deze techniek zijn nu al leverbaar door Mulder-Mazda.