Financieren, leasen en verzekeren


Financial Lease

Met Financial Lease financier je een auto, waarbij een aanbetaling of inruilauto kan worden ingebracht. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een slottermijn en wordt direct economisch eigenaar van de auto in kwestie. Dit maakt het mogelijk om de btw terug te vorderen en kosten zoals afschrijving en rente zijn fiscaal aftrekbaar. Je bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Op die manier heb je de volledige regie over de kosten en weet je precies hoeveel en hoelang je betaalt.

Operational Lease

Bij Operational Lease verhuurt de financier effectief de auto aan jou en blijft de financier gedurende de looptijd economisch en juridisch eigenaar. Dit heeft als voordeel dat je fiscaal als huurden wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te activeren. Aan het einde van de looptijd heb je drie opties: je kunt de looptijd in overleg verlengen, je kunt de auto overnemen, of je kunt de auto inleveren en een andere auto aanschaffen of leasen.

Full Operational Lease

Voor deze vorm van leasing kies je wanneer je alle beheer van een wagenpark uit handen wil geven. Aanschaf, onderhoud, reparaties, onverhoopte schade, verzekering en motorrijtuigenbelasting; alles wordt geregeld voor een allesomvattend, maandelijks, tarief. Hierbij is de leasemaatschappij eigenaar van de auto’s. De voertuigen worden niet op de balans geactiveerd.

Ook voor financiering en verzekering

Ook bieden wij mogelijkheden voor het financieren of verzekeren van een Mazda of een van onze andere occasions ben je bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Mulder-Mazda helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.