Overname Mazda Hoogwerf door Mulder-Mazda

  • Roelf Kromhout
  • 15 september 2023
  • Onze missie
Overname Mazda Hoogwerf door Mulder-Mazda

OVERNAME MAZDA HOOGWERF DOOR MULDER-MAZDA

Begin oktober is het zover, dan voltooit Mulder-Mazda de overname van Mazda Hoogwerf, de bekende Mazda dealer uit Vlaardingen. Mazda Hoogwerf zal verder gaan als Mulder-Mazda Rotterdam-West en is de vierde vestiging die Mulder-Mazda in korte tijd toevoegt aan haar groeiende netwerk.

Net als de zuster-vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Waddinxveen wordt Mulder-Mazda Rotterdam-West een vestiging waar klanten op het juiste adres zijn voor alles wat met Mazda te maken heeft. Waar het Japanse merk blijft slijpen aan de extreem hoge kwaliteit van hun auto’s, doet Mulder-Mazda dat op het gebied van service en persoonlijke aandacht. Met de toevoeging van Mulder-Mazda Rotterdam-West weet de eigenzinnige dealer het bereik van dat succesvolle concept wéér een stukje groter te maken. 

Mulder-Mazda in het kort

Die grote omvang mag voor Mulder-Mazda niet ten koste gaan van persoonlijke aandacht. Het team kent haar klanten bij naam en gaat ver om te zorgen dat de ervaring in alle opzichten feestelijk is – of het nu gaat om oriëntatie, aanschaf, aflevering of onderhoud. Daarnaast zorgt het formaat voor zeer concrete voordelen voor klanten: nergens anders is de selectie van nieuwe Mazda’s zo groot en zijn de levertijden zo kort als bij Mulder-Mazda. De organisatie is tevens bezig met plannen die gaan leiden tot een verdrievoudiging van de voorraad van jonge occasions. Vanzelfsprekend gaan Mulder-Mazda Rotterdam-West en haar klanten profiteren van die voordelen.

 

Unieke zekerheden

Klanten van Mulder-Mazda zijn al bekend met de zekerheden die geboden worden door de unieke labels. Ook de klanten van Mulder-Mazda Rotterdam-West kunnen dadelijk gebruik maken van die voordelen:

  • Premiums: direct rijden in een nieuwe Mazda. 
  • Certified: niet van nieuw te onderscheiden Mazda occasions met een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.
  • Selected: het Mazda Label voor nette occasions met een 30 dagen omruilgarantie.
  • Service: onderhoud en reparatie met twee jaar garantie en de zekerheid van Mulder-Mazda.

Ga naar mulder-mazda.nl/waarom-mulder-mazda/ voor meer informatie over de labels.

 

AUTOMATISCHE ASSOCIATIE

Ton Hoogwerf, voormalig eigenaar van Mazda Hoogwerf: “Het is nooit makkelijk om iets te verkopen waar je ontzettend veel tijd en energie in gestoken hebt. Toch is het gevoel bij deze overname erg positief. Dat kun je ook wel zien aan het feit dat het voltallige personeel, inclusief mijn zoon, Yardy Hoogwerf, meegaat met Mulder-Mazda.”

Rafik Ben Saad, directeur van Mulder-Mazda, is ook enthousiast over de overname: “net als Mazda Hoogwerf is Mulder-Mazda een familiebedrijf, dat zorgde meteen al voor een goede klik met Ton en Yardy. Natuurlijk zijn er dingen die we gaan stroomlijnen en verbeteren, maar de kernwaarden zijn hetzelfde. Het is onze missie om te zorgen dat de Nederlandse automobilist Mazda automatisch associeert met Mulder. Dat lukt alleen als alle neuzen binnen onze organisatie dezelfde kant op staan. Daar hebben we met dit team – en met onze ervaring – alle vertrouwen in.”

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Terugblik: succesvolle opening Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht
Onze missie

Terugblik: succesvolle opening Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht

Roelf Kromhout
30 januari 2020
Mulder-Mazda heeft normaal gesproken de neiging om vooral vóóruit te kijken, maar dit is bij uitstek een gelegenheid waar we met plezier nog even op terugblikken: de opening van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht!
Ambassadeur: Farbod Sattarian
Geen categorie

Ambassadeur: Farbod Sattarian

Interview afgenomen door Joost Pels
; Uitwerking: Roelf Kromhout
28 februari 2022
Dat Mazda een bijzonder merk met bijzondere klanten is, blijkt maar weer eens uit dit interview. Vandaag spreken we met Farbod Sattarian, een ondernemer in hart en nieren die met co-founder Thomas Bruinsma aan de wieg staat van een ware revolutie op modegebied.