Terugblik: succesvolle opening Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht

Mulder-Mazda heeft normaal gesproken de neiging om vooral vóóruit te kijken, maar dit is bij uitstek een gelegenheid waar we met plezier nog even op terugblikken: de opening van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid in Barendrecht!

Op vrijdag 3 januari heeft u de opening van een nieuwe vestiging met ons gevierd. Het was een eer om onze gasten in zulke grote getale te mogen ontvangen en we zijn ervan overtuigd dat, mede dankzij uw aanwezigheid (resulterend in een uitstekende sfeer), Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid een vliegende start heeft kunnen maken.

Nieuw decennium, nieuw dealerbedrijf

Het is toepasselijk dat de opening van Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid min of meer samenviel met de start van een nieuw decennium. We hebben immers hard gewerkt aan een moderne en vooruitstrevende interpretatie van het dealerbedrijf. Dit is met name te zien in de showroom die 100% customer-focused is, een gegeven waar we al dankbaar gebruik van hebben kunnen maken tijdens de opening.

Aftermovie en foto’s

De opening is op professionele wijze vastgelegd zodat u nog even kunt nagenieten. De aftermovie is hierboven te zien en alle foto’s die door het fotohokje zijn vastgelegd kunt u vinden in de beeldgalerij op deze pagina.

Namens het hele team

Het hele team wil u nogmaals hartelijk danken voor uw aanwezigheid, uw bijdrage aan dit memorabele event én voor uw steun in het algemeen zonder welke de prachtige resultaten van afgelopen jaren niet waren gerealiseerd.

Heeft u niet aanwezig kunnen zijn bij de opening maar bent u wél benieuwd naar onze nieuwe vestiging in Barendrecht? U bent van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding.

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

Introducing Mazda’s MX-30: de eerste 100% elektrische crossover van Mazda

Introducing Mazda’s MX-30: de eerste 100% elektrische crossover van Mazda

Roelf Kromhout
October 23, 2019
De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit: dit is de baanbrekende Mazda MX-30.
Veilig op weg met winterbandensets van Mulder-Mazda

Veilig op weg met winterbandensets van Mulder-Mazda

Roelf Kromhout
November 25, 2019
De winter komt eraan! Dat betekent kortere dagen, slechter zicht, gladde wegen én een Mulder-Mazda blog met een winters thema: van winterbandenwissel tot wintercheck, alles komt aan bod!