Ook ASN Autoschade Bodegraven wordt onderdeel Mulder-Mazda

  • Roelf Kromhout
  • 14 augustus 2023
  • Onze missie
Ook ASN Autoschade Bodegraven wordt onderdeel Mulder-Mazda

Alles in-house

Of het nu gaat om jonge occasions, de ruime voorraad nieuwe Mazda’s of professioneel schadeherstel, als het aan Mulder-Mazda ligt hoeven haar klanten het voor die zaken nooit meer buiten de deur te zoeken. “Dat is van groot belang voor ons,” vertelt Rafik Ben Saad, directeur van Mulder-Mazda, “en we zien ook dat klanten erg goed hebben gereageerd op het feit dat we schadeherstel nu binnenshuis kunnen verzorgen. Sterker nog, de vraag is zo snel gegroeid dat we op zoek zijn gegaan naar een tweede vestiging die zou passen binnen de Mulder-Mazda familie.”

Never change a winning team

ASN Autoschade Bodegraven bleek die tweede vestiging te zijn. Sjoerd Fokkema, voormalig directeur en eigenaar over de overname van zijn bedrijf: “Actief op zoek naar een partij die ASN Bodegraven kon overnemen was ik niet, maar de klik met de heren van Mulder-Mazda was zo goed dat we besloten hebben om door te zetten. Met pensioen ga ik voorlopig niet, maar ik zit wel in de nazomer van mijn carrière. Dat ik met deze overname ruimte kan maken voor andere projecten is daarom mooi meegenomen. Desalniettemin moet het verhaal kloppen. Van mijn kant wil ik ervoor zorgen dat Mulder-Mazda een gezond bedrijf overneemt en omgekeerd wil ik zeker weten dat mijn mensen goed terecht komen. Met Mulder-Mazda heb ik daar het volste vertrouwen in.”
Rafik Ben Saad bevestigt dit: “Een van de uitspraken die we Sjoerd hebben horen doen is never change a winning team en zo staan wij er ook in. Het lokale karakter, de bekende gezichten en de focus op kwaliteit en service hebben van ASN Autoschade Bodegraven een succesvolle schadehersteller gemaakt. Ook onder de vlag van Mulder-Mazda gaan we die lijn doorzetten, niet alleen voor klanten van Mulder-Mazda en Occasion Kampioen, maar ook voor alle andere klanten die we kunnen helpen met vakkundig schadeherstel.”

 

Over ASN Autoschade Bodegraven

ASN Bodegraven is aangesloten bij ASN Autoschade en BOVAG Erkend Schadeherstel en heeft (net als ASN Autoschade de IJssel) meer dan twintig jaar ervaring. Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor o.a. vakkundig schadeherstel, hoogwaardig spuitwerk en quick-repair. ASN Autoschade Bodegraven is niet alleen onderscheidend als het gaat om de kwaliteit van het werk, ook wat betreft advies staat het bedrijf garant voor passende ondersteuning voor particulieren, fleetowners en verzekeringsmaatschappijen.

 

Huur Kampioen en Occasion Kampioen

Ook met introductie van de Huur Kampioen en Occasion Kampioen concepten zorgt Mulder-Mazda voor zinvolle uitbreidingen van het aanbod op het gebied van persoonlijke mobiliteit. Als een tijdelijke oplossing het meest voor de hand liggende is, kunnen klanten bij Huur Kampioen terecht voor de verhuur van nieuwe Mazda’s, bestelbusjes en zelfs een kleine vrachtwagen. Occasion Kampioen is op zijn beurt hét adres voor jonge en kwalitatief goede occasions, niet iedere auto hoeft immers een nieuwe te zijn.

Klantenservice

Nu open
Waar kunnen we je mee van dienst zijn?
Contact

Interessante artikelen

SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom
SkyActiv

SkyActiv-X: de techniek van morgen, nu al bij Mulder-Mazda in de showroom

Roelf Kromhout
9 oktober 2019
De nieuwe SkyActiv-X motor van Mazda ontketent een revolutie voor de verbrandingsmotor. De eerste modellen die gebruik maken van deze techniek zijn nu al leverbaar door Mulder-Mazda.
Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!
Onze missie

Mulder-Mazda opent nieuwe vestiging in Rotterdam-Zuid!

Roelf kromhout
18 december 2019
De grootste Mazda dealer van Nederland wordt nog iets groter. Mulder-Mazda begint het nieuwe jaar namelijk goed met de feestelijke opening van haar derde vestiging, ditmaal in Barendrecht.